Forberedelserne til årets skolefest for Nyboders elever i indskolingen og deres familier er godt i gang. Der pyntes, øves, synges og eleverne glæder sig til en aften i eventyrets tegn.

Fredag blev det gode vejr udnyttet i SFO'en på Nyboder. De lavede bål, ristede skumfiduser og klemte dem sammen med mariekiks. Uhm, det ser ud til at smage godt.

Tirsdag den 31.januar mødtes 23 engagerede mennesker fra det lokale erhvervsliv og skolebestyrelsen, for at tale om, hvordan erhvervsliv og skole kan få etableret et endnu bedre samarbejde. Det kom der en rigtig god dialog ud af, og det resulterede i mange gode ideer, som bestyrelsen nu vil arbejde videre på.

• 30-05-2017
    AMR møde ·

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning

Log på her med dit Uni-Login

fx [email protected]

7. årgang har haft 'Den store Bagedyst' - emnet er cupcakes

I forbindelse med det grønne flag har vi fået en anerkendelse af arbejdet med økologi

Information til nye forældre på Toftlund Distriktsskole

For at få adgang til forældreintra skal I bruge et brugernavn og en kode

De bliver automatisk lavet, så de består af de tre første bogstaver i jeres fornavn og de tre første i jeres efternavn.

Eksempel: Hilda Gunnarsons brugernavn bliver til hilgun

Koden er jeres cpr.nr.

1. gang I logger på, skal I bruge en computer, derefter kan I bruge forældreintra-appen fra It'sLearning.

I vil blive bedt om at ændre jeres kode, når I logger på 1. gang