Generalprøve til julefesten torsdag d. 30.11.17

Kreativitet i SFO. Der tegnes og klippes juletræer på livet løs.

8. og 9. årgang har haft fokus på innovation. De har arbejdet med ny legeplads på Tønnisgaard på Rømø og med dag- og lejrskoletilbuddet i Hjemsted Oldtidspark

Læs mere om Jobmessen i Jydske Vestkysten

Information til nye forældre på Toftlund Distriktsskole

For at få adgang til forældreintra skal I bruge et brugernavn og en kode

De bliver automatisk lavet, så de består af de tre første bogstaver i jeres fornavn og de tre første i jeres efternavn.

Eksempel: Hilda Gunnarsons brugernavn bliver til hilgun

Koden er jeres cpr.nr.

1. gang I logger på, skal I bruge en computer, derefter kan I bruge forældreintra-appen fra It'sLearning.

I vil blive bedt om at ændre jeres kode, når I logger på 1. gang

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning

Log på her med dit Uni-Login

fx [email protected]

Så er P-pladsen på Toftlund Skole endelig færdig. Vi håber, det nye system kan gøre skolevejen mere sikker for alle elever.

Fyrværkeridemonstration på Toftlund og Agerskov Skole. De lærte om den korrekte håndtering af fyrværkeri, og resultatet, hvis man ikke følger reglerne

Kursus i AppWriter

Så kan de første tegn på vores nye legeplads ses. I starten af januar regner vi med det hele er på plads.

I forbindelse med det grønne flag har vi fået en anerkendelse af arbejdet med økologi