Shubidua synger om en hund, der går i skole. Nyboders yngste trinbræt har haft besøg af to skægagamer, Amanda og Lukas. De blev beundret og forkælet. Eleverne fodrede dem med melorme og kakkelakker. Tak til Mikkel og hans far for at tage dem med.

4a fra Agerskov har været i Skærbæk Oldtidspark. De lavede mange forskellige aktiviteter fx bagte fladbrød og lavede smør fra bunden af.

Information til nye forældre på Toftlund Distriktsskole

For at få adgang til forældreintra skal I bruge et brugernavn og en kode

De bliver automatisk lavet, så de består af de tre første bogstaver i jeres fornavn og de tre første i jeres efternavn.

Eksempel: Hilda Gunnarsons brugernavn bliver til hilgun

Koden er jeres cpr.nr.

1. gang I logger på, skal I bruge en computer, derefter kan I bruge forældreintra-appen fra It'sLearning.

I vil blive bedt om at ændre jeres kode, når I logger på 1. gang

• 26-09-2016
    samtaler Mk med 7. årgang kontaktelever · 7A · 7B · 7C
  • 27-09-2016