Skolefesten i Agerskov løb af stablen d. 9. februar, der var rigtig god stemning og stor succes med teater, polonaise og hygge.

Saturn arbejder med H.C.Andersen. Børnene fra 2. årgang har lavet læseteater for 0. og 1. årgang. Det var rigtig spændende at høre.

Tirsdag den 31.januar mødtes 23 engagerede mennesker fra det lokale erhvervsliv og skolebestyrelsen, for at tale om, hvordan erhvervsliv og skole kan få etableret et endnu bedre samarbejde. Det kom der en rigtig god dialog ud af, og det resulterede i mange gode ideer, som bestyrelsen nu vil arbejde videre på.

Information til nye forældre på Toftlund Distriktsskole

For at få adgang til forældreintra skal I bruge et brugernavn og en kode

De bliver automatisk lavet, så de består af de tre første bogstaver i jeres fornavn og de tre første i jeres efternavn.

Eksempel: Hilda Gunnarsons brugernavn bliver til hilgun

Koden er jeres cpr.nr.

1. gang I logger på, skal I bruge en computer, derefter kan I bruge forældreintra-appen fra It'sLearning.

I vil blive bedt om at ændre jeres kode, når I logger på 1. gang

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning

Log på her med dit Uni-Login