I de næste uger vil vi gerne vise jer, hvordan vi bruger aktiv læring på Toftlund Distriktsskole. Billederne her kommer fra 3. årgang i Toftlund, som øver sig i meter og centimeter ved at måle alt muligt forskelligt. Fra mennesker til trappegelænder. Fra fletninger til paraplyer.

Agerskov Skoles seje elever har deltaget i Triatlon i Agerskov. Her et stemningsbillede efter de nåede målstregen.

Elevmæglere på Toftlund Skole 2015

Toftlund Skole fortsætter traditionen med at uddanne elev-mæglere. Ovenfor ses de elever fra 6. årgang, som er klar til at bruge deres frikvarterer på at hjælpe indskolingseleverne.

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning

Log på her med dit Uni-Login

fx Unilogin@skoletdr.dk

Base 1 fra Agerskov Skole er på hyttetur ved Vadehavet. Her er de en tur på Ebbevejen

Mathias fra Høllevang deltog i Højer Digeløb d. 8/5 2016. Han fik en 1.plads i sin aldersgruppe på ruten 4,4 km. FLOT!

Skolerne i Toftlund distrikt har naturligvis grønt flag.