Sidste skoledag for 9. årgang

Mandhaftige damer, straffefanger, lederhosen, en klovn fra gyserfilm, Tigerdyret og Rip, Rap og Rup.

Alle har de været på visit på Toftlund Skole denne fredag, som var sidste skoledag for 9. årgang.

Der var mange gode udklædninger, der var højt humør og drillerier i luften.

De startede med morgenmad med indbudte gæster, fortsatte med karamelkastning og et underholdningsshow med lærere og elever.

Lige før middag udfordrede de personalet til rundbold.

Hvem vandt? Som en lærer sagde efter kampen: "Det vil tage dem lidt tid at komme sig over det nederlag!" smiley

Diana fra Syrien går i vores Asylklasse.

Hun er ved at være ret god til dansk og arbejder med mange forskellige projekter for at få større ordforråd.

Forleden dag bagte hun en lækker syrisk kage til personalet. Hun har oversat opskriften og skulle hele tiden fortælle, hvad hun gjorde, mens hun bagte den.

Det seneste projekt er en præsentation af hendes hjemland på to plancher. De hænger ved biblioteket på Toftlund Skole.

Trin 2 elever fra Høllevang på tur til dyreparken i Haderslev

Folkeskolens afsluttende prøver

Med de skriftlige prøver vel overstået kigger vi nu frem mod sidste skoledag for 9. årgang og de mundtlige prøver.

Alle eleverne skal testes i mundtlig dansk, engelsk og fysik. Det ligger fast hvert år.

Derudover laver Undervisningsministeriet en lodtrækning, der bestemmer hvilke to fag, eleverne yderligere skal prøves i. Fredag d. 24. april fik eleverne endelig besked om, hvilke fag, der er blevet udtrukket til prøver i år.

9.a skal prøves i mundtlig historie og den nye idrætsprøve.

9.b skal prøves i mundtlig matematik og samfundsfag.

Vi ønsker alle god arbejdslyst og pøj pøj

• 29-05-2015
    08:00-14:00
    Agerskov skole: Udflugt til Det Sønderjyske Fællesdyrskue i Aabenraa · 0A · 1A · 2A · 3A · 4A · 5A · 6A
  • 01-06-2015
    14:00-15:30
    Forældresamtaler 7.b · 7B
  • 01-06-2015
    14:00-15:45
    Forældresamtaler 7.b · 7B

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning.

Log på her med dit Uni-Login

3. klasserne maler nye vægmalerier ved indgangen til billedkunst, musik og sløjd.

Flotte farverige fisk bliver farvelagt med stor koncentration.

Skole/hjem-samtale

5. årgang på Toftlund Skole har afprøvet en anderledes skole/hjem-samtale.

Eleverne har arbejdet med et projekt i denne uge og forberedt en fremlæggelse for deres forældre.

I dag fra kl 14 var der 'premiere'. Der er rigtig mange flotte produkter.

Der var mange forældre og meget spændte elever.

Eleverne på mellemtrinnet fra Toftlund og Agerskov skoler arbejdede sammen i uge 20. De besøgte hinandens skoler og mødte lærerne, de andre klasser har.

Der var lagt op til mange forskellige aktiviteter, såsom bagning af snobrød, boldspil, samarbejdsøvelse og parkour. Der blev afprøvet forskellige måder at løbe orienteringsløb, bl.a. hvor opgaverne skulle findes via mobiltelefonen.

Eleverne syntes, det var en god oplevelse at se de andre elever i deres årgang. Der blev knyttet et par venskabsbånd. Specielt for 6. årgang var det rart at se de personer, de tager til Bornholm sammen med i denne uge.