Tønder Festival

Distriktets 6.-9. årgang drog i dag til et festivalarrangement i Tønder. Det er en dansk-tysk skolekoncert, som er gjort mulig gennem den regionale Kulturaftale Sønderjylland-Schleswig.

Hej, må man løbe på gangene?

Ja man må gerne løbe på gangene, når man har dansk i 4. årgang på Toftlund Skole.

Eleverne arbejder i par, den ene løber hen til en kasse med mange forskellige navneord, læser en og lægger den tilbage. Derefter går det i fuld fart tilbage til makkeren, som skriver ordet og så skal det bøjes i fællesskab.

Bevægelse i undervisningen, dansk grammatik og masser af smil på eleverne.

• 31-08-2015
    Møde i designgruppen Rul. Skolestart ·
  • 01-09-2015
    introtur i Esbjerg 7. årgang · 7A · 7B · 7C

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning.

Log på her med dit Uni-Login

0. klasserne nød hinandens selskab og det gode vejr i midten af august.

Her på billedet har de dansk i skolegården.

Fornemt besøg

Ellen Trane Nørby på visit

Mandag d. 17. august blev en lidt anderledes dag end ellers.

Undervisningsministeren var interesseret i at besøge Toftlund Distriktsskole for at se og høre nærmere om, hvordan vi organiserer lektiecafé og faglig fordybelse.

Skolens ledelse præsenterede hende for skolens principper og struktur for dette.

Derefter ville hun gerne se, hvordan det foregik, så i dagens anledning var vore værksteder i gang, da hun kom.

Efter rundturen snakkede hun med fire elever fra 6. årgang og tre fra personalet. Hun spurgte bl.a. om, hvordan de oplevede reformen.

I kan se flere billeder og læse mere i denne artikel i Ugeavisen.