7. årgangs introtur er vel overstået. Her udnyttes campingpladsens faciliteter inden hjemrejse.

4. årgang fra Agerskov deltog i OL på plejehjemmet Møllevang. Det blev til guldmedaljer!!

Information til nye forældre på Toftlund Distriktsskole

For at få adgang til forældreintra skal I bruge et brugernavn og en kode

De bliver automatisk lavet, så de består af de tre første bogstaver i jeres fornavn og de tre første i jeres efternavn.

Eksempel: Hilda Gunnarsons brugernavn bliver til hilgun

Koden er jeres cpr.nr.

1. gang I logger på, skal I bruge en computer, derefter kan I bruge forældreintra-appen fra It'sLearning.

I vil blive bedt om at ændre jeres kode, når I logger på 1. gang

• 30-08-2016
    8 årgang vadehavstur · 8A · 8B · 8C

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning

Log på her med dit Uni-Login

fx Unilogin@skoletdr.dk

Saturn børnene var i skoven. De vil lære at bruge skoven som et spisekammer og lære hinanden bedre at kende. Her renser de skovsyre til bollerne.

Skolehaven på nyboder - årets kartoffelhøst

Som en del af grønt flag har 1. årgang arbejdet med emnet høns og har udruget 6 kyllinger .

Som en del af grønt flag har vi skolehaver. Der eksperimenteres med forskellige planter og plantemåder