Der øves

Skolefest i Toftlund

I uge 18 er der skolefest for indskolingen på Toftlund Skole.

Spændingen stiger, der øves på teaterstykket, og som en elev sagde: "Jeg elsker at øve mig! Jeg glæder mig så meget, til vi skal vise det. Det bliver FEDT!"

Forberedelserne fortsætter i uge 18, så vi er klar til forældre-rykind.

Tillykke 5.b

Ved naturfagsmaraton d. 17. april fik 5.b en flot tredjeplads efter en samlet vurdering af dommerne.

De  blev selvfølgelig målt på deres løsning af de forskellige opgaver, der var stillet, men også på deres kreativitet og opfindsomhed i løsningen af disse opgaver.

Der var også spørgsmål, der skulle besvares, hvor klassen scorede tæt på toppoint.

Pedellerne arbejder på højtryk for at få den nye boldbane færdig

0. klasse i Toftlund

0.klasse i Toftlund lærer om elementerne.

De har haft om jord, så de planter solsikker.

De har haft om luft, så de laver sæbebobler.

• 27-04-2015
    møde om rullende indskoling med områdeledelsen ·
  • 28-04-2015
    Årsberetning skolebestyrelsen ·

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning.

Log på her med dit Uni-Login

Folkeskolens afsluttende prøver

Nu varer det ikke længe, før folkeskoletiden for vores 9. klasser er færdig. Prøverne nærmer sig. Vi lægger ud med de skriftlige prøver.

4. maj skal eleverne til prøve i retskrivning og læsning

5. maj skal de til prøve i færdighedsregning

6. maj skal de skrive dansk stil (skriftlig fremstilling)

7. maj gælder det matematik problemregning

Efter elevernes sidste skoledag kommer de mundtlige prøver.

Alle eleverne skal testes i mundtlig dansk, engelsk og fysik. Det ligger fast hvert år.

Derudover laver Undervisningsministeriet en lodtrækning, der bestemmer hvilke to fag, eleverne yderligere skal prøves i. Fredag d. 24. april fik eleverne endelig besked om, hvilke fag, der er blevet udtrukket til prøver i år.

9.a skal prøves i mundtlig historie og den nye idrætsprøve.

9.b skal prøves i mundtlig matematik og samfundsfag.

Vi ønsker alle god arbejdslyst og pøj pøj

Kunst og kulturlinjen i Aarhus

Udskolingen på Toftlund Distriktsskole er taget på 2 overnatninger med deres linjefagslærere. Det er en del af den undervisning, de har fulgt gennem dette skoleår.

Innovationslinjen har valgt at sove på skolen, så de tager ud herfra, bl.a. til Danfoss Universe.

Kunst og kulturlinjen skal til Blommehavens camping og bo i hytter. De skal bruge dagene i Aarhus, hvor de bl.a. skal guide hinanden på et par af museerne.

Idrætslinjen er taget til Søhøjlandet ved Silkeborg, hvor de skal prøve deres kræfter af på forskellige måder.

Vi ønsker dem alle en rigtig god tur.