Torsdag d. 21. juni udførte elever fra Agerskov Skole et duathlon, hvor de skulle cykle 14 km og derefter løbe 5 km. Selvom om vejret ikke var med dem var humøret stadig højt. Da eleverne var kommet i mål, var der grillpølser og brød og derefter præmieoverrækkelse. Mathias Hoffmann på 1. pladsen, Niclas Hoffmann på 2. og 3. pladsen til Sebastian Schack. Stort tak til de forældre, der var med til at hjælpe ved vandposter og ved grillen.

Eleverne i Orion på Agerskov skole har lært at bruge programmet “læs løs” De er vilde med at lytte til gode historier, hvorefter de placerer de læste bøger i deres virtuelle bogreol.

Kursus i AppWriter - Næste kursus i efteråret 2018

Læs mere om Jobmessen i Jydske Vestkysten

Google Drev

Flere af klasserne bruger nu Google Drev i deres undervisning

Log på her med dit Uni-Login

fx [email protected]

5. Årgang på Nyboder arbejder med lommefilm i dansk - emnet er ensomhed.

På Jupiter på Nyboder arbejdes der med matematik i købmandsboder

Information til nye forældre på Toftlund Distriktsskole

For at få adgang til forældreintra skal I bruge et brugernavn og en kode

De bliver automatisk lavet, så de består af de tre første bogstaver i jeres fornavn og de tre første i jeres efternavn.

Eksempel: Hilda Gunnarsons brugernavn bliver til hilgun

Koden er jeres cpr.nr.

1. gang I logger på, skal I bruge en computer, derefter kan I bruge forældreintra-appen fra It'sLearning.

I vil blive bedt om at ændre jeres kode, når I logger på 1. gang